tiistai 29. toukokuuta 2012

Kotikisat

Eli kirjotan hieman myöhässä TUL:n mestaruuskisojen lauantaipäivästä. 

Aamulla kymmeneltä tultiin hallille ja alettiin etsimään pukkareita, kunnes meille kerrottiin, että ne ovat parakeissa. Lähettiin sitten sinne viemään kamat. Kun mentiin takaisin hallille, Riina kertoi että pääsen onnettarena arpomaan tuomarit. 

Kun Kia odotti että arpomistilaisuus alkaa, Riina opasti muita lapputytön hommaan. Kyllä minäkin pääsin lopulta myös lapputytön hommiin. Oltiin koko eka blokki lapputyttöinä. Sen loputtua lähdimme vaajakummulle syömään. Monet sanoi että "tuntus ku olis koulussa syömässä.." , koska monet ovat vaajakummussa koulussa!

Kun tultiin syömästä, aloitettiin lämppä. Aluksi tehtiin nilkkajuttuja, sitten askelikkoja. Sitten se hetki koitti, toiseksi viimeinenkerta tällä ihanalla orkesteriohjelmalla. 

Teimme tsemppipiirin ja astelimme matolle. Kannustus oli tosi kova, torvet soi, kuului kiljuntaa, huutoja, ja tietenkin raikuvat aplodit! Suoritus oli todella hyvä, missään tasapainossa ei tullut mokia. Menimme kuuntelemaat kategorian ja sieltähän se tuli, kategoria yksi ja kaikki bonukset! Kaikki oli tosi onnellisia!

alun tasakaurishyppy 
ristivaaka

sivunosto 


Sen jälkeen menimme kentälle ottamaan kuvat Fitrien ja oman joukkueen kanssa. Sen jälkeen aloitettiin loppuverkka ja tehtiin venyttelyitä. 

Kaikille jäi kisapäivästä tosi hyvä fiilis! 


Tyytyväinen valkkutiimi!  
Tytöt palkintojenjaossa
Tyytyväiset Sitrit mitalit kaulassa 
-Kia 

4 kommenttia:

  1. Onnee siskosemme♥♥ Oon Jenni Fitreistä!:D

    VastaaPoista
  2. Kiitti <3 Onnee teillekki <3 :)
    -Kia

    VastaaPoista
  3. Ootte mun lemppari joukkue ootan innolla teijän syksyn ohjelmaa!
    Ootte parhaita ja tosi taitavia;)

    VastaaPoista