maanantai 18. marraskuuta 2013

TUL:n mestiksistä hopeaa!

Viikonloppu 16.-17.11 vietettiin Tampereella TUL:n mestaruuskilpailuissa. 12-14 SM-sarjassa kilpailivat Sitrien lisäksi ainoastaan sisarjoukkue Fitrit sekä RaIskun Finea. Viikonlopulta lähdettiin hakemaan varmoja ja yhtäaikaisia vaikeusosia sekä täsmällisyyttä hiottuihin kohtiin.

Lauantain kisavalmistautuminen venyi todella pitkäksi. Aikataulu tuntui venyvän ja kisat etenivät huomattavasti hitaammin tauon jälkeen. Tästä huolimatta jalat saatiin pidettyä terävinä ja keskittyminen hyvänä. Jännityskin tuntui kaikkoavan ja tytöt vaikuttivat rennoilta.

Matolle asteli aiempaa rennompi ja varmempi Sitrit. Kannustus oli upeaa ja fiilis oli loistava. Suoritus sujui ilman suurempia virheitä ja valmentajat olivat tyytyväisiä onnistuneisiin vaikeusosiin sekä hiottuihin kohtiin. Pisteitä saimme seuraavasti: TV 5,45 AV 3,25, EXE 8,25 = 16,95
Pisteisiin olimme 
erittäin tyytyväisiä ja finaaliin voitiin lähteä varmoin fiiliksin.

Lauantai-illan ruokailu oli näkemisen arvoinen. Hotellin käytävällä oli koko seuran tytöt jonossa ja valkut tarjoilivat vuorollaan makaronilaatikkoa, leipää, juomista, ketsuppia, salaattia jne! Kiitokset vielä Sorelian valkulle Jennalle, Filenesin valmentaille Tiiulle ja Tiialle, Sanna Matilaiselle sekä Heidi Savolalle, kun olitte auttamassa ruokailujärjestelyissä.
Kaikki saivat mahat täyteen ja olivat tyytyväisiä!

Sunnuntain kisavalmistautuminen oli aikataulultaan lauantaita huomattavasti parempi. Lämmittely, avaukset ja kokeilut tehtiin keskittyneesti ja huolellisesti. Hervannan matalat katot loivat pieniä haasteita mutta totesimme että välillä kisoihin voi valmistautua myös ilman vannetta!

Kun oli aika astella kisamatolle, jännitys oli  käsinkosketeltava. Suoritus sujui kuitenkin rauhallisesti ja keskittyneesti. Isommilta virheiltä vältyttiin, pienempiä sen sijaan nähtiin eilistä enemmän. Suoritus oli kuitenkin täsmällinen ja rohkeampi kuin edelliset kisasuoritukset. 
Pisteitä saimme seuraavasti: TV 5,80 AV 3,55 EXE 8,40 = 17,75! Nämä pisteet riittivät hopeamitaliin johon olimme erittäin tyytyväisiä.

Kokonaisuutena viikonloppu oli huikea! Lauantain jännitysnäytelmä päättyi upeaan suoritukseen ja upeisiin pisteisiin. Sunnuntaina jatkettiin onnistumisia ja napattiin kauden ensimmäiset bonukset teknisestä ja taiteellisesta. Upeaa Sitrit!

Sitrit kiittävät kaikkia kannustajia ja Jaana Pitkäahoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti