lauantai 5. marraskuuta 2011

Sydän-Suomen aluekisat!

Lähdettiin aluekisoihin Fitrien ja Sifinen kanssa samalla bussilla 6.30 lauantaiaamuna. Bussimatka meni hiustenlaiton merkeissä ja aamupalaa syödessä. Perillä Hervannassa oltiin 8.30 Kiikutettiin kamat pukkariin ja mentiin katsomoon laittamaan hileitä ja kisameikkejä.

Meikin jälkeen aloitettiin lämppäämään harkkasuoritusta varten. Meillä oli hyvin aikaa ennen harkkasuokkaa, joka oli 10.15, joten aukaisimme jalkoja huolella ja ehdittiin kokeilemaan paljon ohjelmasta kohtia laskuilla/musiikilla. Harkkasuokka oli ihan OK. Tuli pallonpudotuksia ja tasapainovirheitä. Harkan jälkeeen laitettiin meikit loppuun ja mentiin syömään kanapastaa, joka oli hyvää (paitsi Arskan ja Tinjan mielestä).

Ruuan jälkeen lähettiin käymään kisasuokkaa varten 10 min lenkillä. Kovin pitkälle ei päästy, kun osalla alkoi sattua mahaan äsken syödyn ruuan takia. Siinä sitten ne jotka pystyi, juoksi ja loput kärsi mahakivuista. Kun päästiin takaisin kisapaikalle, aloitettiin avaamaan paikkoja. Ennen kisasuokkaa ehdittiin kokeilla monia kohtia musalla ja laskuilla. 


Kisasuokka meni... no ei kovin hyvin. Oli tosi paljon turhia virheitä, esim. eriaikaisuuksia, pikkupudotuksia, jne. Kyllä sinne yks isompiki moka mahtui. Mä pompautin hyppysarjassa sitä palloo niin, että se meni tosi eteen, enkä mä saanut sitä kiinni, vaan se meni rajan yli toimitsijoiden pöydän luo. Mä sitten juoksin sen sieltä...  Ja kaikista ärsyttävintä tässä on se, että mä sain sen melkein puoliks mun käteen, mutta silti se lähti :( Kategoria olikin sitten suorituksen mukainen, eli 4, johon kukaan meistä ei ollut tyytyväinen. Osa otti sen raskaammin kuin toiset, mutta aina ei voi mennä putkeen, harmi vaan :)  


Siinä sitten kannustettiin muita seuran joukkueita ja sitten tauolla päästiin ihan kisapaikan vieressä olevaan leikkipuistoon. Oli ihana päästä ulos, koska siellä sisällä oli tosi huono ilma. Siellä leikkipuistossa oltiin hippaa ja löydettiin semmonen jännä laite, johon menee kaksi sellasten renkaiden päälle ja sit niitä pyöritetään. Löydettiin sieltä leikkipuistosta vielä verkkokeinu, johon minä, Venla ja Kia sitten ahtauduttiin yhtäaikaa. 

Katottiin kisat melkein loppuun ja lähettiin saman seuran (Fitrit ja Sifine) kanssa takasin. Pysähdyttiin Orituvalla syömään kanapastaa (taas).  Linkissä sitten juteltiin suorituksesta, ja miten jatketaan tästä. Linkkimatkan aikana mä sain vihdoin mun molemmat jalat niskan taakse Aliisan, Emman ja Reetan avustuksella. Aliisa tunki toista jalkaa niskan taakse ja Emma toista. Reetta, Moona ja Kia sitten kannustivat ja katsoivat. Perillä Vaajakoskella oltiin  20.20. Huomenna harkat, mutta maanantain harkat on peruttu, niin me saadaan yksi ylimääräinen lepopäivä.

Loppuun vielä muutama kuva kisapäivältä!


ohjelman alkuasento 
ristivaaka 

valmentajat antamassa palautetta suorituksen jälkeen 



-Hilla 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti