maanantai 7. marraskuuta 2011

Temppuilua ja jumien puutetta!

Eilen harkattiin hallilla. Siiri oli tullut jo aikaisin, joten se pääsi kokeilemaan Juulin kanssa jo etukäteen uusia juttuja. Minäkin tulin aika aikasin, niin Sirpa näytti mulle Juulin avustuksella vähän millaisia juttuja meillä uudistetaan.

Kun Juuli lähti harkkaamaan Fitrien kanssa matolle yhdessä Sannan, Metin ja Anninan kanssa tuli mulle ja Sipalle ihan sairaan tylsää. Kekkasin sitten, että heittoja hei, heittoja! Tinjuska, Kidi, ja Rebe tuli pukkariin siinä välissä, kun hain palloo... Testailtiin kaikkee hienoo painisalissa, (jos nyt ei lasketa niitä reben ainaisia ruma ohjelma-juttuja) ja sitten olikin aika lähteä lenkille! Juostiin edes takas, ja puhuttiin meitä pelottavista jutuista. :-o (se oli kyllä aika jännää, kun oli vielä niin pimeetäkin!!) 

Avattiin sitten painisalissa jalat, ja ei ollut oikeestaan kellään sen kummempia jumeja, joka hämmästytti mua ihan järjettömästi. Me muutettiin neljästä kohtaa ohjelmaa, joka sai pään vähän sekasin. :D Sitten loppuun tehtiin vielä koksu, jossa piti tehä korjatut jutut. Juuli sanoi, että näytti paljon paremmalta, kun ei ollut sitä yhtä kohtaa siinä häiritsemässä (ja en mainitse tota "yhtä" kohtaa, koska se on salaisuus!! :)) Lopussa sitten jutskattiin ihan parikyt sekkaa ensi keväästä, pakattiin kamat, ja lähdettiin kotia kohti. 

- Monni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti