tiistai 17. maaliskuuta 2015

Ovo cup

Sitrit pääsivät kunnolla starttaamaan kilpailukautensa Ovo cupissa 14.3. Päivä oli joukkueelle uusi kokemus ja vaikeusastetta nostettiin kun joukkueet suorittivat 2 näyttöä saman päivän aikana. Tästä selvittiin upeasti ja pitkän viikon ja ohjelman muutoksien jälkeenkään väsymys ei näkynyt jaloissa.

Sitrien kevän koreografia kertoo orjan tarinan.
Ensimmäinen näyttö oli toista näyttöä siistimpi ja virheettömämpi mutta joukkue sai toiseen näyttöön rennomman fiiliksen ja se näkyi sisääntulosta saakka. Pisteitä saimme nostettua hienosti ja 1. näytön pisteet olivat TV 5,10 AV 2,60 EXE 8,0= 15,70 ja toisen näytön pisteet TV 4,90 AV 2,87 EXE 7,90= 15,67. Sitrien yhteispisteet riittivät 6. sijaan. 
Valmentajat ja joukkue olivat tyytyväisiä kisalataukseen ja nousseeseen sijoitukseen. Suoritukseen saatiin aste lisää itsevarmuutta ja korjattua Kisakalliossa sattuneet virheet ja epätäsmällisyydet.
Hyvällä fiiliksellä jatketaan harjoittelua.


Ohjelma on edelleen hiukan keskeneräinen ja viimeiset 2 viikkoa on käytetty ohjelman muutoksiin ja niiden hiomiseen. Nyt ohjelmaan on tiedossa jälleen pieniä muutoksia ja siistimistä. Sitrit kilpailevat seuraavan kerran Caribia cupissa Turussa 28.3.

Nähdään Caribia cupissa!
Onnittelut Ovo cupin mitalisteille ja kaikille onnistujille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti