sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Suuria tunteita Caribia cupissa!

Sitrit kilpailivat Caribia cupin tiukassa kilpailussa 28.3 Turussa. Joukkue lähti matkaan hiukan epävarmoin fiiliksin kuluneen tapahtumarikkaan viikon jäljiltä.
Ohjelmaa olemme kuitenkin saaneet hiottua eteenpäin ja muutokset alkavat sujua. Hiomistyö jatkuu Caribia cupin jälkeen, tällöin myös aiempaa suurempi panostus tekniseen työskentelyyn ja lisäosien hiomiseen.

Kisasuoritukseen lähdettiin korjaamaan harkkasuorituksesta jääneitä kuviovirheitä ja eriaikaisuutta. Päivän aikana olimme saaneet joukkueen hermot kasaan joten kisamatolle asteltiin luottavaisella jalalla. Kisasuoritus oli varma ja osat onnistuivat hienosti. Eriaiakisuus varjosti kuitenkin joukkueen suoritusta läpi ohjelman ja tästä syystä jäi hiukan epätäsmällinen fiilis. 
Sitrien musiikki on erittäin haastava ja sen laskemiseen ja laskemisen opetteluun on jouduttu käyttämään paljon aikaa. Tätä työtä jatketaan jotta saadaan ohjelma täsmälliseksi ja yhtäaikaiseksi.
Pisteitä saimme TV 4,87 AV 2,83 EXE 7,83= 15,53.
Tässä vaiheessa kautta olimme tyytyväisiä suoritukseen sekä pisteisiin. Treenit jatkuu ja seuraavat kisat käydään Tampereella Sydän-Suomen aluemestaruuskilpailuissa 11.4.
Tähän väliin mahtuu vielä pääsiäisleiriä ja hiukan lomailuakin.
Päivä oli pitkä mutta joukkue tsemppasi hienosti!

Onnea Caribia cupin mitalisteille ja tsemppiä treenisalille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti