maanantai 12. maaliskuuta 2012

Caribia cup ja "ilmaisullisin joukkue"-palkinto

Lähdettiin kohti Turkua lauantai-iltapäivällä yhteisellä bussilla Fitrien kanssa. Matkan alussa huoltajamme Susanna, minä ja Metti jouduttiin ompelemaan käsin huppareihin "Sitrit" -kankaanpalat. Matkalla pysähdyttiin jossain puolessa välissä, ja sieltä sitte ostettiin Anninalle kortti ja apina synttärilahjaks, sillä Anskin synttärit oli sunnuntaina. Linkissä saatiin tietää myös nukkumajärjestykset City Börsissä. 

Oltiin perillä Turussa puoli yhdeksän aikoihin, jolloin mentiin huoneisiimme syömään iltapalaa. Siinä illalla pidettii vielä joukkueen kesken palaveri, jossa saatiin tietää mm. sunnuntain aikataulut.

Sunnuntaiaamuna heräiltiin ennen kahdeksaa laittamaan hiuksia ja meikkejä . Käveltiin Hamburger Börsille aamupalalle. Mä unohdin pukuni hotellihuoneeseen, joten lähdettiin Susannan kanssa hakemaan sitä.

Kisapaikalla alettiin heti lämppäämään. Yritettiin löytää vapaata lämppätilaa, niin päädyttiin eka kuumaan portaikkoon ja sen jälkeen tanssilattialle.

 Harkkasuokka meni ihan hyvin, mutta se oli eriaikainen ja tasapainot oli epävarmoja. Kun harkan jälkeen tehtiin omia korjailuja, mä sain niksautettua mun niskan niin, että mä en pystynyt kääntämään mun päätä paria senttiä enempää mihinkään suuntaan. Susanna-huoltaja (joka on ammatiltaan fysioterapeutti) sitten hieroi sitä, ja helpotti sen verran että sitä pystyi kääntämään kahteen suuntaan. Katottiin kisoja Fitreihin asti ja sen jälkeen mentiin syömään.

 Moona oli saanut Anskin järkkärikameran itelleen, niin otettiin siinä ruokailussa kuvia ja ehkä vähä innostuttiin liikaa... Hienoja kuvia tuli!

 Susanna hieroi mun niskaa vielä toisen kerran, kun se oli kipee ja haettiin ensiavusta siihen jääpussi. Mulle kehiteltiin sellainen kumppari-jääpussi viritelmä niskaan. Lähdettiin käymään ulkona pikku kävelyllä ja tehtiin iteksemme pikkukoksuja. Lisäks me kehiteltiin uusi huuto meille :)

 Sitten aloitettiinkin jo lämppäämään kisasuokkaa varten. Kisasuoritus meni hyvin, se oli kauden paras ja oltiin kaikki siihen tosi tyytyväisiä! Tuloksena oli kategoria 3+ ideabonus. Fitrit oli jo linkissä oottamassa ja me oltii lähdössä pois, kun Metti kysyi et halutaanks me mennä palkintojenjakoon, kun me oltiin voitettu "ilmaisullisin joukkue-palkinto". Totta kai me haluttiin ja me saatiin sieltä Onni Oravat palkinnoksi :)

Lähdettiin kisapaikalta äkkiä syömään ja kotia kohti. Linkissä oli loppumatkalla aika väsynyt meininki, ja perillä Vaajakoskella oltiinki kahdentoista maissa yöllä. Seuraavana onkin vuorossa aluekisat! 

(kuva: Matonreunalta-blogi) 

                                   

7 kommenttia:

  1. Teillä on hieno ohjelma!:):):):):-):-)

    VastaaPoista
  2. Onko teillä tuolla sukkiksissa sellane nuotti ? Kun mietin tässä että jos teillä on se nuotti siinä ja jollakin menee sukkikset rikki, nii ostatteko uudet ja laitatte niihin uusiin sukkiksiin uuden nuotin vai meettekö koko kisakauden niillä samoilla sukkiksilla ?(:

    VastaaPoista
  3. No riippuu aika paljon siitä miten ne sukkikset menee rikki .Jos esim. repeää vaikka kantapään reiästä niin laitetaan siihen vaan kynsilakkaa tolkuttomat määrät, mut jos ne nyt repeää ihan riekaleiksi niin sitten ostetaan uudet (:

    VastaaPoista
  4. Ja laitetaa se vanha nuotti siihe et se nuotti ei vaihu:)

    Hilla

    VastaaPoista
  5. Okei ! Hienot puvut teillä ja ohjelmakin on hieno(:

    VastaaPoista