lauantai 17. maaliskuuta 2012

Päät pyörällä ohjelman muutoksista

Moikka!

Eli kirjoittelen nyt torstain harkoista kuulumisia, koska huomasin, ettei olla vielä kirjoitettu niistä mitään. 

Aluksi meillä oli Annan balettia ja tehtiin vähän uusia sarjoja vanhojen lisäksi. Baletin jälkeen haettiin tossut ja alettiin katsomaan uusia kuvioita ohjelmaan. Kun oltiin katsottu kuviot, tehtiin ohjelmaa pikku pätkissä. Ne meni vähän miten sattuu, koska oltiin muutettu niin paljon kohtia ja kuvioita, että kaikki ei ihan vielä tahtonut muistaa niitä.

Pari kertaa valkutkin meinasi hermostua, kun aina jossain kohdassa joku teki väärin. Toistettiin muutettuja kohtia niin pajon, että kaikki osasi mennä oikeaan kuvioon ja tehdä oikeita asioita.

Meillä oli taas tosi lyhyt mattovuoro baletin jälkeen, joten ei ehditty kauheesti koksuja tehdä.

    Kun meidän mattoaika loppui, laitettiin matot pois, haettiin kamat ja käveltiin yläkoululle venyttelemään Fitrien kanssa. 

Kun päästiin yläkoululle, Sanna halusi vielä tehdä meidän kanssa puolalla selän liikkuvuutta. Tehtiin aluksi vaan jalan heittoja eri suuntiin, jonka jälkeen tehtiin ristariheittoja ja siltakaatoja.

Meillä on skorpioni-, ristariheitto- ja etutasapainotesti kolmen viikon päästä ja silloin pitää saada; skorpionissa jalat maahan, ristariheitot kummallakin jalalla kiinni ja etutasapaino naamaan kiinni kummallakin jalalla. Siihen pitää sitten ruveta harjottelemaan!
   

-Aliisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti