keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Leireilyä ja lomailua!

Aika on taas vierähtänyt ja paljon on ehtinyt tapahtua. Hiontaleirin jälkeiset viikot on pyritty tekemään ohjelmaa pienissä pätkissä ja siistiä sitä kisakuntoon. Hiontaurakka on kuitenkin vasta alkutekijöissä ja erityisesti vanteiden tasojen, suuntien ja yhtäaikaisuuden kanssa joudutaan tekemään tuplasti hiomista. Ohjelma on kuitenkin siisteytynyt ja pikkuhiljaa vanteetkin alkavat pysyä tyttöjen käsissä (ainakin useimmiten :D). Viimeiset viikot ennen kisoja menevät ohjelman harjoittelun merkeissä.

Viime viikonloppu treenattiin koksuleirin merkeissä. Koksuleirillä treenattiin yhteensä 16,5h ja painopisteenä olivat tietenkin kokonaisten siisti tekeminen ja 'koksukunnon' kasvattaminen. Viikonlopun saldoksi kertyi huikea määrä kokonaisia ja useita onnistumisia. Virheitä saatiin karsittua ja hiomisurakkaa jatkettiin samalla. Kokonaisuudessaan koksuleiri oli onnistunut ja ennen kaikkea saavutimme leirin tavoitteet.

Nyt treeneissä jatketaan hiukan kevyemmällä toistomäärällä ja valmistaudutaan syyslomaan. Sitrit pitävät lomaa treenisalilta maanantaista perjantaihin. Alkuviikkoon kuuluu lepoa ja ke, to ja pe tytöt tekevät kotitreeniä. Viikonloppuna palaamme taas salille ja valmistaudumme alkavaan kisaviikkoon. Cailap lähestyy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti